大岡山店メニュー
大岡山菜單 Oookayama menu
香港BBQシリーズ
香港燒味系列 Hong Kong BBQ series
BBQダック,広東式ダックの釜焼き
掛爐燒鴨
Roast duck Hong Kong style
レギュラーサイズ(例牌)
¥1,780
一羽(全隻)
¥7,600
半羽(半隻)
¥3,900
釜焼きチャーシュー/ハニーソース
掛爐蜜汁叉燒¥1880
Barbecue Cha-siu glazed w/ honey sauces
¥1,880
クリスピ豚バラ(皮付き豚バラ肉のクリスピ-焼き)
脆皮豬腩仔
Roasted crispy pork belly
¥2,180
豉油鶏 (鶏の特製酱油漬け)
玫瑰豉油雞
Soy sauce chicken
¥1,480
葱油鶏(上湯茹で雞 葱と生姜油付)
蔥油白切雞
Poached chicken in special broth served with ginger and spring onion oil
¥1,280
手作り蒸し点心
蒸點 Steamed Dim-Sum
101,海老蒸し餃子
筍尖鮮蝦餃
Steamed shrimp dumpling, “Har-gau”
¥680
102,豚肉と海老入りの蒸しシュウマイ
蟹籽乾蒸燒賣
Steamed pork and shrimp “Siu-mai”
¥680
★ 103,にらと海老の蒸し餃子
鮮蝦韮菜餃
Steamed leek and shrimp dumpling
¥680
104,五目野菜蒸し精進餃子(2個)
羅漢蒸粉果(2個)
Steamed vegetables dumpling “Lo-han ”style (2 pieces)
¥680
105,ポークスペアリブ豆鼓ソース蒸し
豉汁蒸肉排
Steamed pork spare ribs black bean sauce
¥680
106,蒸し牛肉団子
山竹牛肉球
Steamed mince beef ball on bean curd skin
¥680
107,蒸し鳥の足(もみじ)のチリ豆鼓ソ-ス
豉汁蒸鳳爪
Steamed chicken feet chilly black bean sauce
¥680
★ 108,ハチの巣(牛の胃袋)のピーナッツカレーソース蒸し
沙爹金錢肚
Braised beef tripe with “Satay”curry sauce
¥680
109,湯葉卷きオイスターソース
蠔皇鮮竹卷
Steamed pork and shrimp rolled with bean curd skin
¥780
110,牛肉入り蒸しチョンファン
牛肉蒸腸粉
Steamed rice rolls with beef
¥780
111,チャーシュー入り蒸しチョンファン
叉燒蒸腸粉
Steamed rice rolls with Cha-Siu
¥780
112,海老入り蒸しチョンファン
鮮蝦蒸腸粉
Steamed rice rolls with shrimp
¥780
★ 113,蒸しチョンファン盛合せ (牛肉・チャーシュー・海老)
三色腸粉皇(牛肉、叉燒、鮮蝦)
Steamed rice rolls combo (beef, Cha-siu, shrimp)
¥880
114,ネギと干しえび入りの蒸しチョンファン
葱花蝦米腸 ¥580
Steamed rice rolls with spring onions and dried shrimp
¥580
パン類
包點/Buns
201,蒸しチャーシューパオ (2個)
蠔皇叉燒包
Steamed “Char-siu Bao”
¥480
★ 202,クリーミ-カスタ-ド饅 (2個)
奶皇流沙包
Steamed creamy egg custard bun
¥580
★ 203,特製メロンチャーシューパオ(2個)
招牌焗菠蘿叉燒包(2個)
Signature baked Cha-siu bun (2 pieces)
¥580
焼きと揚げ点心
煎炸焗類/baked and fried Dim Sum
301,焼き大根餅
香煎蘿蔔糕
Fried radish cake
¥680
★ 302,野菜の精進揚げ春卷
上素炸春卷
Deep fried vegetarian spring roll
¥680
★ 303,ベイクド胡麻チャーシューパイ
香麻叉燒酥
Baked Char-siu pie with sesame seeds
¥480
★ 304,海老入りもち米の揚げ餃子
安蝦咸水角
Deep fried glutinous dumpling
¥680
305,大根もちのXO 酱炒め
XO醬炒蘿蔔糕
Fried reddish cake with XO sauce
¥980
揚げパン,油条
油炸鬼(油條)
Deep fried dough sticks,Yauzakwai
¥480
ライス、コンジ-、ヌードル
粥粉面飯/Rice, Congee, noodles
★ 401,海老ワンタン麺
鮮蝦雲吞麵
Shrimp wonton noodles soup
¥1,180
402,牛肉と野菜入り広東風のきしめん/黒醤油味
乾炒牛河
Fried rice noodle in dark sauce with beef and vegetables
¥1,180
403,香港スタイルの燒きそば/醤油味
豉油王炒麵
Fried noodle with vegetables in special soy sauce
¥980
404,牛肉の炒飯
生炒牛崧飯
Fried rice with beef
¥1,180
405,蓮の葉ちまき
古法糯米雞
Steamed glutinous rice wrapped in lotus leaf, “Lo Mai Gai”
¥980
406,牛挽肉と揚げビーフン混ぜのお粥
免治牛肉粥
Minced beef mixed with fried rice noodles in congee
¥680
407,塩漬げ豚肉とピ-タン入りのお粥
金銀蛋瘦肉粥
Salted pork with century egg and salted egg in congee
¥680
408,白粥
明火白粥
White congee
¥380
お野菜
蔬菜/ vegetables
501,温レタスの特製醤油がけ
豉油皇西生菜
Poached lettuce with oyster sauce
¥780
502,野菜の特製XO酱ソース炒め
XO醬炒時疏
Fried vegetables with XO chilly sauce
¥1,080
デザート
甜品類/ Desserts
601,小豆入り掦げ胡麻団子
炸豆沙煎堆仔
Deep fried glutinous sesame balls red bean paste
¥480
602,落花生粉をまぶした黒胡麻入りもち米団子
擂沙湯丸
Black sesame glutinous rice balls with grated peanuts
¥480
603,杏仁豆腐
杏仁豆腐
Sweet almond tofu
¥480
604,マンゴープリン
芒果布甸
Mango pudding
¥480
605,蒸しスポンジケーキ
古法馬拉糕
Steamed spongy cake
¥480
606,香港風のエッグタルト(2個)
酥皮蛋撻(2個)
Hong Kong style egg tart
¥480
ソフトドリンク
飲料/soft drink
702.スプライト 470ml
雪碧 sprite
¥450
709.豆乳(ホット/アイス)
豆漿(凍/熱)
Soya milk (cold/hot)
¥380
🍋レモンティー 250ml
維他檸檬茶 Lemon Tea
香港お土産
香港と言えば定番のアイスレモンティーです。香り高い紅茶とレモンの風味が調和した国民ドリンクです。お茶の渋さとレモン香りがなんとこの紙パックに味わえます!
¥230